09/277 90 12 info@educorner.be

WAas: Wifi As a Service

Uw draadloos netwerk lijkt soms een ( ‘nietwerk’). Geen paniek! Het merendeel van de scholen kampt met deze problemen. Behalve diegene die al genieten van een geïntegreerd netwerk van Educorner.

Educorner beheert en beheerst uw netwerk

U wilt mee evolueren van het ‘blussen van netwerkbrandjes’ naar een beheerst en safe netwerk? Educorner heeft verschillende pasklare oplossing voor uw specifieke behoeften waaronder ook Wireless As a Service.

Wat krijgt u bij onze WaaS oplossing?

  • U dient geen investering te maken (met uitzondering van eventuele extra bekabeling)
  • Service inbegrepen, eventuele problemen lossen wij binnen een afgesproken tijdstip op.
  • 802.11 a/b/g/n Access Points met dual radio & beamforming
  • Site Survey incl. opvolging, monitoring en onderhouden van het netwerk

Prijs: vanaf 8,5 € / maand / access point incl. BTW Optioneel is het ook mogelijk uw netwerk beter te beveiligen door middel van content filter, antivirus, applicatie filters etc.…

Educorner plaatst en certificeert uw bekabeling!

Om de basis van uw netwerkinfrastructuur meteen goed te hebben, zijn de juiste kabels van vitaal belang. Een kwaliteitsvolle netwerkbekabeling met 25 jaar conformiteitsgarantie is met andere woorden essentieel voor de betrouwbaarheid en de continuïteit van uw netwerk. Educorner bekijkt samen met u de huidige situatie, maar ook uw toekomstplannen.

Blijf op de hoogte

Gratis seminaries: Educorner organiseert ze, met de regelmaat van een klok. Over de ontwikkelingen op het gebied van netwerken en de talrijke oplossingen voor de groeiende noden naar vast- of mobiel internet.
Geïnteresseerd? Contacteer ons vandaag nog!

Volg ons via Social Media

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien