09/277 90 12 info@educorner.be

Tabsync 32 Tablets / iPads

Een tabletkar die zowel de tablets of iPads oplaad als gelijktijdig kan synchroniseren, dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs!. De Tabsync is geschikt voor 32 tablets of iPads.
opladen-tabsync De Tabsync kan gelijktijdig 32 tablets of iPads voorzien van voldoende stroom. Hierdoor kunt u elke keer weer beginnen met volledig opgeladen tablets. De stroomvoorziening levert genoeg Ampere per aansluiting zodat het geschikt is voor elk type tablet of iPad.
statustabsync Aan de bovenzijde van de tabsync zitten indicatie leds zodat u precies kunt zien welke tablet aan het opladen of synchroniseren is. Al het ledje rood is laat de tablet op is deze groen dan is deze volledig opgeladen. Knippert het ledje dan is de tablet of iPad aan het synchroniseren.
synchroniserentabsync De Tabsync kan gelijktijdig 32 iPad synchroniseren vanaf 1 computer. Dit is ideaal voor bedrijven en scholen omdat hiermee alle tablets altijd up-to-date zijn en dezelfde software bevatten.
aflsuiten-tabsync Het slot is uitgevoerd met een 3 punt sluiting zodat de tablets optimaal zijn beschermt tegen inbraak. De tabsync sluit af aan de boven en onderzijde en ook nog aan de zijkant.
style-tabsync Aan de bovenzijde van de Tabsyn zitten nog 3 EU stopcontacten voor het aansluiten van andere apparatuur zoals een laptop of beamer. Ook zitten hier de USB aansluitpunten voor het synchroniseren van de Tablets of iPads.

Volg ons via Social Media

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien