09/277 90 12 info@educorner.be

Tabletkar Safecart 36

Tabletkar geschikt voor het opslaan en opladen van 36 tablets of iPads met een maximale dikte van 34 mm inclusief hoes. Gebruikt u binnen uw bedrijf of organisaties tablets dan heeft u waarschijnlijk al ontdekt dat het veilig en geordend opslaan hiervan een probleem is. Een tabletkar biedt hier de oplossing. Aan het begin van de de dag wordt de tabletkar naar de locatie gereden waar de volledig opgeladen tablets door de werknemers kunnen worden gepakt en gebruikt. Aan het einde van de werkdag zet iedereen zijn tablet of iPad weer in de trolley waarna deze in een afgesloten ruimte kan worden gestald zodat alle tablets gedurende de nacht worden opgeladen. Voor het beschermen van de levensduur van de accu’s maakt de tabletkar gebruik van timers zodat de iPad of tablets gefaseerd kunnen worden opgeladen.
vakken Stevige Schappen De stevige schappen bieden ruimte voor tablets met een maximale dikte van 34 mm. In veel gevallen kunt u de tablet of iPad inclusief hoes in deze tabletkar plaatsen. De scheiding schappen zijn extra dun waardoor ook tablets met toetsenbord in de tabletkar kunnen worden geplaatst
tabletkar-slot elektronisch slot Stevig Slot Stevig slot waar 2 sleutels worden bijgeleverd om de tabletkar af te sluiten voor onbevoegden. Deze sleutel past zowel aan de voorkant van de tabletkar als aan de achterkant waar alle stekkers worden aangesloten.
tabletkar-stopcontact EU stopcontacten Als onze tabletkarren zijn voorzien van EU-stopcontacten die geschikt zijn voor gebruik in Nederland en Belgiƫ. Deze kar heeft in totaal 37 vrije stopcontacten zodat u er nog eventueel een laptop op kunt aansluiten.
gefaseerd-opladen Gefaseerd opladen Middels de twee bijgeleverde timers is het mogelijk om de iPads of tablets gefaseerd op te laden. Het gefaseerd opladen is in de meeste gevallen nodig omdat anders 1 stroomgroep het vaak niet aankan. U kunt de timers zelf instellen zodat u zelf een schema kunt opstellen. Ook is het niet continu opladen van de tablets beter voor de accu levensduur.
anti-slip Anti-slip bovenkant De bovenkant van de tabletkar is gemaakt van een anti-slip foam. Ideaal voor het plaatsen van een laptop voor bijvoorbeeld het synchroniseren van de tablets of iPads. Ook tijdens het verplaatsen van de iPadkar zal de laptop dan op zijn plek blijven staan.
stevige-wieltjes Verrijdbaar Een tabletkar kan natuurlijk niet zonder wielen. Deze tabletkar is voorzien van vier stevige zwenk wielen voor het verrijden van de kar. Twee wielen hiervan zijn voorzien van een rem zodat de tabletkar eenmaal op locatie netjes op zijn plek blijft staan. De trolley heeft voldoende rijhoogte om ook hogere drempels zonder problemen te overbruggen.

Volg ons via Social Media

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien