09/277 90 12 info@educorner.be

Tabletkar – Geschikt voor 30 Tablets

Tabletkar geschikt voor het opslaan en opladen van 30 tablets of iPads van maximaal 10 inch met een maximale dikte van 14 mm. Gebruikt u binnen uw bedrijf of organisaties tablets dan heeft u waarschijnlijk al ontdekt dat het veilig en geordend opslaan hiervan een probleem is. Deze tabletkar biedt hier de oplossing. Aan het begin van de de dag wordt de tabletkar naar de werklocatie gereden waar de opgeladen tablets en iPads door de werknemers kunnen worden gepakt en gebruikt. Aan het einde van de werkdag zet elke werknemer zijn tablet of iPad weer in de trolley, waarna deze in een afgesloten ruimte kan worden gestald zodat alle tablets gedurende de nacht volledig worden opgeladen. Voor het beschermen van de levensduur van de accu’s maakt de tabletkar gebruik van timers zodat de iPad of tablets gefaseerd kunnen worden opgeladen. Ook zit er een ingebouwde overspanningsbeveiliging voor het beschermen van de tablets en iPads tegen piekspanningen. De gehele tablet kar wordt gemonteerd geleverd, verpakt tegen transportschade, U verwijdert het verpakkingsmateriaal en de kar kan direct gebruikt worden.
schappen Stevige Schappen De stevige schappen bieden ruimte voor tablets met een maximale dikte van 14 mm. Vrijwel elke tablet of iPad kunt u in deze tabletkar plaatsen. De scheiding schappen zijn extra breed waardoor de kans dat de tablets elkaar raken en eventueel beschadigen minimaal is.
koelingkabel Koeling Met het opladen van de tablet of iPads kan de temperatuur in de kar aardig oplopen. Middels voldoende ventilatiegaten in de tabletkar blijft de temperatuur koel en stabiel genoeg om alles veilig op te laden.
oplaadsysteem Gefaseerd opladen Middels de drie bijgeleverde timers is het mogelijk om de iPads of tablets gefaseerd op te laden. Het gefaseerd opladen is in de meeste gevallen nodig omdat anders 1 stroomgroep het vaak niet aankan. U kunt de timers zelf instellen zodat u zelf een schema kunt opstellen. Ook is het niet continu opladen van de tablets beter voor de accu levensduur. Daarnaast heeft deze tabletkar een overspanningsbeveiliging die uw tablets beschermd tegen beschadigingen bij piekspanningen. Ook zitten er 6 extra stopcontacten voor het opladen van eventuele extra apparaten.
anti-slip Anti-slip bovenkant De bovenkant van de tabletkar is gemaakt rubber voor een optimaal anti-slip oppervlak. Ideaal voor het plaatsen van een laptop voor bijvoorbeeld het synchroniseren van de tablets of iPads. Ook tijdens het verplaatsen van de iPadkar zal de laptop dan op zijn plek blijven staan.
mobiel Verrijdbaar Een tabletkar kan natuurlijk niet zonder wielen. Deze tabletkar is voorzien van vier stevige zwenk wielen voor het verrijden van de kar. Twee wielen hiervan zijn voorzien van een rem zodat de tabletkar eenmaal op locatie netjes op zijn plek blijft staan. De trolley heeft voldoende rijhoogte om ook hogere drempels zonder problemen te overbruggen.

Volg ons via Social Media

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien