09/277 90 12 info@educorner.be

Student Option

Leerlingen kunnen ook Microsoft Office verkrijgen aan gunstige tarieven. Deze software is enkel voor thuisgebruik dus niet voor commercieel gebruik.
Studenten hebben de keuze uit 2 voordelige aanbiedingen:

MS-KIS/KIDS&STUDENT

Een eerste optie is het pakket genaamd MS-KIS/KIDS&STUDENT, dit pakket maakt zijn herintreding.
In MS-KIS/KIDS&STUDENT kunnen leerlingen via de school een Microsoft Office Professional editie kopen met nog andere producten zoals bv. Windows Upgrade. Microsoft Office Professional bevat Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access.
De studenten krijgen een permanente licentie. Daarbovenop krijgen de studenten tijdens de eerste 3 jaar van hun licentie steeds de laatste upgrades. Na het verlopen van de 3 jaar behoudt de student een permanente licentie voor de-op dat moment- geïnstalleerde versie van Microsoft Office Professional.
De studenten kunnen het MS-KIS/Kids&Student pakket bestellen bij hun onderwijsinstelling. Deze onderwijsinstelling zal dan op zijn beurt het order doorgeven aan de AER (Authorized Education Reseller).
De verwachte retailprijs van één MS-KIS/Kids&Student pakket zal €69 bedragen, inclusief BTW. Voor definitieve prijzen kan de school terecht bij de AER.
Meer informatie over Microsoft Office Professional 2013 kan u hier vinden:
http://office.microsoft.com/nl-be/professional

Microsoft Office 365 plan A3

Met het Microsoft Office 365 plan A3 krijgt de student toegang tot de Microsoft Office 2013 Pro Plus editie. De producten die de student ontvangt zijn: Word, Excel, PowerPoint, Access, Publisher, Outlook, OneNote, Lync en InfoPath)
Verder heeft de student ook toegang tot de diensten van het Microsoft Office 365 plan A2. Deze diensten zijn: Exchange Plan A2, SharePoint Plan A2, Lync Plan A2 en Office Web Apps. Bestellen wordt gedaan door de onderwijsinstellingen. De school kan het order doorgeven aan de gekozen AER, Online of via één van onze Office 365 partners.

Volg ons via Social Media

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien