09/277 90 12 info@educorner.be

Titel-button-Smart-Bridgit

SMART Bridgit conferencing software

SMART Bridgit conferencing software

Bridgit conferencing software maakt het gemakkelijk het leren te verplaatsen naar buiten de muren van het klaslokaal. U kunt snel de SMART_Bridgit_co_521da8d32d20cleerlingen met elkaar verbinden, ongeacht waar ze zijn en met gastsprekers overal in de wereld. Bridgit software is de eenvoudige en betaalbare manier om spraak, video en data over het internet te delen.

Bridgit conferencing software

Met Bridgit software, wordt het leren een boeiende ervaring waar leerlingen overal met elkaar kunnen samenwerken en communiceren alsof ze in dezelfde kamer zijn.

Docenten kunnen de content op hun SMART Board® interactive whiteboard of computer met de hele klas delen. En leerlingen kunnen inBridgit sfeer.jpb kleine groepen werken met behulp van computers of persoonlijke devices, zoals iPads.

Het is gemakkelijk om leerlingen te betrekken in een verscheidenheid aan leeromgevingen – alles wat u nodig hebt is een internetverbinding om een sessie op te zetten. Leerlingen kunnen zelfstandig werken, samenwerken in kleine groepjes in de klas of op afstand verbinding maken. U kunt uw bureaublad in real-time delen vanaf uw bureau of SMART Board interactive whiteboard en iedereen kan dezelfde toepassingen, documenten en websites zien en er overheen schrijven in digitale inkt.

  • Neem deel vanaf uw iPad
  • Maak verbinding met een wereld van leermogelijkheden
  • Eenvoud en flexibiliteit samen
Download brochure

Features

Samenwerking op afstand Leerlingen kunnen op afstand verbinding maken en deel nemen met hun klasgenoten alsof ze in dezelfde kamer zijn. Ze kunnen werken aan hetzelfde bestand, informatie delen en ideeën uitwisselen.
Face-to-face interactie Gebruik spraak, video, instant messaging en digitale annotaties om in real time content te delen en deel te nemen aan klassikale instructie of instructie aan kleine groepen op een SMART Board interactive whiteboard of personal computers.
Het delen van content Met één klik deelt u uw bestanden en website content vanaf uw desktop computer of SMART Board interactive whiteboard, zodat iedereen het kan zien.
Content samenwerking Schrijven, tekenen en interactie met bestanden om overal samen te werken met leerlingen – leerlingen op afstand kunnen gebruik maken van het SMART Board interactive whiteboard op hetzelfde moment als een leerling in de kamer.
Audio-ondersteuning Gebruik een headset met microfoon om klassikale discussies te horen en vragen te stellen.
Video mogelijkheden Gebruik een webcam om leerlingen op afstand te verbinden met de rest van de klas in een real-time video-stream die in een pop-up venster verschijnt. Er kunnen maximaal vier leerlingen gelijktijdig met video deelnemen.
Instant messaging Leerlingen kunnen instant messaging gebruiken om prive met elkaar te chatten of met groepen leerlingen die zijn aangesloten op een SMART Board interactive whiteboard.
Real-time discussies Leerlingen op afstand kunnen de instructeur of andere leerlingen laten weten dat ze een vraag willen stellen of een opmerking willen maken zonder de lezing te storen door op de “Hand omhoog” knop te klikken.
Afstandsbediening Alle leerlingen, ook die op afstand deelnemen, kunnen om de beurt de sessie beheren en content delen of creëren.
Deel meerdere beeldschermen Gebruik meerdere SMART Board interactive whiteboards en displays in uw kamer, gebouw of campus om leren in kleine groepen te ondersteunen. Leerlingen op afstand kunnen verbinding maken en interactie hebben met één van de displays.
Eenvoudige aansluiting Maak overal verbinding met leerlingen, zolang ze een internetverbinding hebben. Leerlingen nemen deel aan de sessie door simpelweg te klikken op de link in een e-mail uitnodiging – er is geen software installatie nodig.
Veilige samenwerking Meerlaagse wachtwoord opties en SSL-encryptie zorgen ervoor dat leerlingen kunnen samenwerken in een veilige omgeving. De software is ook ontworpen om te werken met firewalls.
Integratie met Microsoft® Office Outlook® en Exchange Plan vergaderingen door het controleren van de SMART Scheduler opties, die automatisch een SMART Bridgit software sessie creëert. Uitnodigingen verstuurd naar de deelnemers zullen voorzien zijn van instructies voor het aanmelden en de begin-en eindtijd van de vergadering.
Taal ondersteuning De volledige versie van Bridgit software ondersteunt 13 talen en u kunt gemakkelijk tussen hen schakelen. De SMART Bridgit app voor iPad ondersteunt momenteel alleen in het Engels.
Ondersteuning voor gemengde OS-omgevingen De volledige versie van Bridgit software is compatibel met zowel Windows- als met Mac-besturingssystemen.
SMART Bridgit conferencing software app voor iPad Leerlingen kunnen zich aanmelden met de iPad voor een Bridgit software sessie. Zij kunnen de content die wordt gepresenteerd bekijken en deze markeren en annotaties maken. De app is beschikbaar als een gratis download in de Apple App Store.

Volg ons via Social Media

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien