09/277 90 12 info@educorner.be

Geïntegreerde Smart Board Systemen

SMART Board Interactive whiteboard systemen

Deze geïntegreerde systemen combineren een interactive whiteboard met uw keuze van een ultra-short-throw projector en geven docenten & leerlingen de vrijheid om samen te werken aan lessen, wat uitzonderlijk natuurlijke samenwerking met zich meebrengt.

Ontdek meer flexibiliteit in de klas met een compleet leersysteem waarmee u uw onderwijservaring kunt stroomlijnen, zodat leerlingen het middelpunt van elke les zijn.

SMART biedt twee geïntegreerde HD- en 3D-ready projectoren, waardoor het gemakkelijk is om uw SMART Board te matchen met de juiste projector voor uw behoeften en budget. Onze ultra-short-throw projectoren bieden 3000-3300 lumen, bieden een uitzonderlijke beeldkwaliteit en verminderen schaduwen en schittering. Kies de projector die het beste bij uw klas past.

Breng hands-on interactief leren naar het klaslokaal met de 400 serie.

Betrek leerlingen met interactieve technologie, terwijl u de uitvoering vereenvoudigt – kies voor het SMART Board® 480iv interactive whiteboard systeem. De betaalbare 480iv combineert een SMART Board interactive whiteboard en een SMART V25 projector tot een compleet systeem dat eenvoudig is te installeren en te beheren.

  • Dual touch mogelijkhedenSB480iv
  • Freestyle Interactie
  • Touch gebaren
  • SMART Ink
  • Duurzaam oppervlak
  • SB480iv (77″ +V25 Projector)
Download productficheVolledige specificaties

Combineer uw SMART Board interactive whiteboard met de UF70 projector

De ultra-short-throw UF70 biedt verbeterde schaduw reductie, ondersteunt een groot aantal HDMI-geschikte apparaten en is HD-ready. De SMART UF70 ultra-short-throw projector biedt verbeterde schaduw vermindering, verhoogde helderheid en is HD ready. SB880i6Het heeft een projectieafstand van ongeveer 27” (68.4cm), biedt 3000 lumen in de standaardmodus en projecteert heldere beelden met een hoog contrast en hoge kleurkwaliteit. De projector biedt high-definition video en is voorzien van een HDMI-ingang. Het uitgebreide bedieningspaneel van de projector maakt het gemakkelijk voor leerkrachten om andere audiovisuele apparaten in de klas te bedienen vanaf de voorzijde van het interactieve whiteboard. Met één aanraking kunnen ze schakelen tussen ingangen en controle kracht en volume. De UF70 is ook energiezuinig; het verbruikt minder dan 1 watt in stand-by modus. En het biedt een langdurige levensduur van de lamp (tot 4000 uur in Economy-modus) en een filter-vrij ontwerp dat onderhoudskosten verlaagt.

SBM680i6 M600 serie 77″ + UF70 projector Volledige specificaties
SBM685i6 M600 serie 87″ + UF70 projector Volledige specificaties
SB880i6 800 serie 77″ + UF70 projector
SB885i6 800 serie 87″ + UF70 projector

Combineer uw SMART breedbeeld interactive whiteboard met de UX80 projector

De beste in zijn klasse, de ultra-short-throw UX80 is HD-ready, ondersteunt SMART breedbeeld interactive whiteboards en elimineert vrijwel alle schaduwen en schitteringen. De geheel nieuwe SMART UX80 ultra-short-throw projector is HD-ready en biedt 3300 lumen voor klaslokalen met hoge SB885ix2omgevingsverlichting en een ultrakorte projectieafstand dat vrijwel alle schaduwen en schitteringen elimineert. Het uitgebreide bedieningspaneel biedt eenvoudig toegang tot alle audiovisuele producten in de klas en geeft docenten de mogelijkheid om te schakelen tussen de ingangen en toegang te verkrijgen tot power en volumeregeling vanaf één locatie. De projector is gemonteerd direct boven het interactive whiteboard voor eenvoudige installatie en de draaibare projector mount maakt uitlijnen gemakkelijker. En haar langdurige lamp en filter-vrije ontwerp vermindert de onderhoudskosten. De UX80 is tevens 3D ready, biedt 2 HDMI-ingangen, een geïntegreerde luidspreker en de mogelijkheid om 2 schermen tegelijk te bedienen.

SBM685ix2 M600 serie 87″ + UX80 Volledige specificaties
SB885ix2 800 serie 87″ + UX80 Volledige specificaties

Volg ons via Social Media

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien