09/277 90 12 info@educorner.be

Titel-button-Smart-Touchscreen

SMART Board flat-panel displays

SMART Board Interactive Flat Panels

Combineer de touch mogelijkheden van een SMART Board interactive whiteboard met de scherpe beelden van de flat-panel display-technologie. De SMART Board interactieve Flat Panels stellen u in staat overtuigende lessen te creëren die u kunnen helpen de belangrijkste concepten te benadrukken, leerlingen te betrekken en leerresultaten te verbeteren.
(Klik op de iconen om onze SMART flat-panel display oplossingen te bekijken)

Transformeer klaslokalen

Verhoog samenwerkend leren met het SMART Board 8055i interactive flat panel. Met high-definition, shaduwvrije LED-LCD displays, SMART_Board_8055_521da70707fe2heeft de 8055i intuïtieve multitouch-mogelijkheden en biedt ondersteuning voor natuurlijke touch gebaren – het maakt lessen meer visueel, interactief en boeiend.

Breng samenwerking naar nieuwe hoogtes
Het aantrekkelijke en eenvoudige ontwerp van de 8055i nodigt uit tot gebruik en de multitouch-mogelijkheden geven docenten en leerlingen meer mogelijkheden voor samenwerking in de klas. Twee leerlingen kunnen hun vingers of een pen gebruiken om te schrijven, te tekenen en te werken met de content, zonder toegang tot enig speciaal gereedschap of menu’s – ze kunnen gewoon naar de 8055i lopen en onmiddellijk beginnen met samenwerken.

  • Briljante visuals en crisp, heldere content trekken de aandacht van elke leerlingSBID8000serie
  • 4 leerlingen kunnen tegelijkertijd samenwerken
  • Een ongeëvenaarde touch ervaring zorgt ervoor dat docenten hun lessen naadloos kunnen draaien en stelt leerlingen in staat om eenvoudig en accuraat hun ideeën te uiten
  • Uitstekende kwaliteit wordt verstrekt door de 8055i’s commercial-grade panel (die bijna tweemaal zo lang mee gaat als een consument-eerstegraads) en door aanwezigheidsdetectie (die energie bespaart en de levensduur van het product verlengt door automatisch in en uit te schakelen)
Download brochureDownload productfiche
SBID8055i Download volledige specificaties

SMART Board E70 Interactief Flat Panel

Speciaal ontworpen voor klaslokalen, combineert het SMART Board interactieve E70 flat panel een premium touch-ervaring met de SMART_Board_E70__521da6e033578kracht van de SMART Notebook-software op een 178 cm (70″) display. Overzicht Transformeer bestaande oppervlakken van het klaslokaal met samenwerking en touch interactiviteit De 60wi brengt een rijke en boeiende leerervaring in je klas via zijn intuïtieve touch interactiviteit en de kracht van SMART Notebook ™-software. Maak van bijna elke ruimte een centrum voor interactief leren.

  • Briljante HD contrast vermindert vermoeidheid van de ogen en verhoogt de betrokkenheidE70
  • 4 leerlingen kunnen tegelijkertijd samenwerken
  • Aandacht van leerlingen wordt getrokken door de prachtige beelden van de langdurige commerciële graad, LED display
  • Lage wrijfing, gecoat glas dat het mogelijk maakt uw vinger soepel over het oppervlak te laten glijden; faciliterend in een natuurlijke touch-ervaring.
  • Het 178cm (70″) oppervlak heeft nauwelijks tot geen schittering, wat ervoor zorgt dat elke leerling, ongeacht waar deze zit, het scherm duidelijk kan zien
  • Voorzien van SMART Notebook software, de meest krachtige educatieve software voor het creëren en leveren van content
Download productfiche
SPNL-4070 Download volledige specificaties

Video

Volg ons via Social Media

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien