09/277 90 12 info@educorner.be

Safelocker 12 USB

De Safelocker 12 is geschikt om 12 verschillende tablets of iPads gelijktijdig op te laden. De ruime schappen zorgen ervoor dat de locker geschikt is voor vrijwel elke tablet die op dit moment verkrijgbaar is. Perfect voor gebruik bij bedrijven of instellingen waar tablets of iPads gebruikt worden. Elke afdeling kan zijn eigen tablet kluisje gebruiken en afsluiten wanneer zij dit willen. U kunt de locker op een kast neerzetten of aan de muur bevestigen. Het montagemateriaal voor bevestiging aan de muur wordt niet meegeleverd.

Afmetingen
De afmetingen van deze Safelocker 12 zijn 62x40x40cm (breedte x hoogte x diepte). Kan eenvoudig aan de muur worden opgehangen. Compact genoeg voor ieder kantoor.

Wilt u gebruik maken van een stekker in plaats van USB of heeft u grotere tablets of chromebooks kijk dan bij de normale Safelocker 12

Maximale afmetingen tablets
De Safelocker 12 is geschikt voor apparaten met de afmetingen 21x26x2,5cm (lxbxh). Dit is inclusief een eventuele uitstekende stekker.

Deze ruime afmeting zorgt ervoor dat ook veel tablets inclusief hoes en/of toetsenbord in deze tablet locker passen.

Slim stekker systeem
Om de tabletlocker zo netjes mogelijk te houden is de safelocker voorzien van een slim stekkersysteem. De stopcontacten zitten in een uitschuifbare lade boven de tablets. Hierdoor blijven de adapters uit het zicht. Alleen het snoertje is zichtbaar.

Geschikt voor 12 apparaten
De Safelocker 12 is geschikt voor 12 apparaten. Dit kunnen tablets, iPads, Chromebooks of kleine laptops zijn. Als het maar binnen de maximale afmetingen van de schappen valt. Elk schap is gemaakt van kunststof zodat uw apparaat zo min mogelijk beschadigingen op kan lopen.

Inschuifbare deurtjes
Omdat de tablet locker vaak de hele dag openstaat. Voor mensen die hun tablet pakken of willen opladen kunnen de deurtjes in de kast worden geschoven. Op deze manier zitten de deurtjes nooit in de weg als de kast open is.

Volg ons via Social Media

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien