09/277 90 12 info@educorner.be

Office 365

Microsoft Office 365 combineert communicatie en collaboratie samen met Microsoft Office. Office 365 is gemaakt op een basis van sterke veiligheid, betrouwbaarheid en gebruikersproductiviteit. Leerkrachten krijgen dankzij Office 365 de tools om samen te werken met hun collega’s maar ook met hun leerlingen. Communiceren via Lync, projecten maken in Office, notities creëren bij hun presentatie en nadien verdelen bij hun studenten. Ook studenten kunnen sneller, effectiever en beter samenwerken. Delen van bestanden, communiceren met medestudenten en leerkrachten, kortom de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onderdelen van office 365

Office 365 bevat allerlei diensten:

A2 plan: Gratis.

Microsoft Exchange online
Exchange is een professionele mailomgeving waarmee de gebruikers hun mail kunnen versturen, hun kalender raadplegen en hun contacten bekijken, waar dan ook: Computer, browser of mobiel apparaat.

Microsoft SharePoint online
SharePoint is het online platform waarop leerkrachten en leerlingen interne sites kunnen maken, documenten verdelen en informatie verspreiden.

Microsoft Lync online
Lync laat leerlingen en leerkrachten toe om met elkaar te communiceren via chat, videocall … voor bv. online lessen. Dit alles in volledige veiligheid.

Microsoft Office Web Apps
Gebruik uw webbrowser voor het online creëren, weergeven en aanpassen van Word-, Excel-, PowerPoint- en OneNotedocumenten Meer informatie over Office 365 en zijn diensten kan u vinden op http://office.microsoft.com/nlbe/academic/

A3 plan: Betalend.

Office 2013 Pro plus
Office 2013 Pro Plus is de laatste desktop versie van de office producten, nl. Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access, InfoPath en Lync.

A4 plan: Betalend.

Lync Voice
Lync Voice laat het toe om met Lync te telefoneren. Voor Lync Voice moet er samengewerkt worden met een externe partner, zogenaamde telecomoperatoren.

Verschillende aanbiedingen van Office 365
In totaal biedt Microsoft 4 verschillende niveaus aan naar het onderwijs, de details van iedere aanbieding kan u vinden in onderstaande tabel. Scholen krijgen met Office 365 volledig gratis toegang tot Exchange, SharePoint, Lync én Office Web Apps. Verder heeft de school de mogelijkheid Met opmaak: Nederlands (België) tot de aankoop van een betalende versie van Office 365, zo krijgen ze toegang tot Office professional, en uitgebreidere versies van Exchange, SharePoint …. De vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Combinatie met andere overeenkomsten
Het Office 365 pakket kan eenvoudig gecombineerd worden met een MS-Kis of MS-KIS/OVS-EES overeenkomst. Zo kan er een combinatie van bijvoorbeeld Windows 8 en Office 365 plaatsvinden.

Aankoopmogelijkheden Office 365

overzicht office 365

Volg ons via Social Media

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien