09/277 90 12 info@educorner.be

Notecart Classic 30 iPad + Notesync Lite

De Notecart Classic 30 is een tablet kar die specifiek is ontwikkeld om efficiƫnt 30 iPads op te slaan,op te laden en te synchroniseren. De tablet kar heeft een simpel en tijdloos design.

De tablet kar is gemaakt voor de normale afmeting iPad met of zonder hoes, deze kunnen horizontaal per 2 op een schap worden gelegd. De foam houders om de iPad’s in te leggen zijn optioneel.

Deze tabletkar is voorzien van 2 NoteSync Lite modules. Door deze modules kunnen alle 30 iPads gelijktijdig worden opgeladen en gesynchroniseerd middels 1 computer.

Om een wirwar van kabel te voorkomen is de tablet kar zo ontworpen dat de kans hierop minimaal is.

Wilt u de Notecart ‘s avonds netjes opbergen in een afgesloten ruimte dan is dit geen probleem. Aan de onderzijde zitten wieltjes zodat de laptop kar eenvoudig te verplaatsen is naar een andere ruimte.

Onze Notecart Classic is van het Deense kwaliteitsmerk Leba Innovation. Er wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en de laptop kar voldoet aan alle Europese richtlijnen.

Specificaties

  • Hoogte: 1385 mm
  • Breedte: 645 mm
  • Diepte: 665 mm
  • Gewicht: 65 kg
  • Geschikt voor 30 iPads
  • Gelijktijdig opladen
  • Gelijktijdig synchroniseren middels 1 computer

Beschikbare Opties

Timer: Voorkomt onnodig energiegebruik, wordt bevestigd naast de stroomvoorziening in de Notecart. Zelf door u in te stellen, hiermee kunt u voorkomen dat de laptopkar bijvoorbeeld de hele nacht blijft bijladen. Dit is ook goed voor de levensduur van de accu in uw laptops.

Notesecure: Dit accessoire wordt direct tegen de muur bevestigd, hierna kunt u de laptop kar met de deur richting de muur vastzetten in de Notesecure. Zo is uw laptop kar extra beschermt tegen diefstal.

Volg ons via Social Media

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien