09/277 90 12 info@educorner.be

Titel-button-Gdata

G DATA

Bescherm uw schoolnetwerk tegen alle cybergevaren met G DATA

G-DATA

Het onderwijs wordt steeds digitaler. En de digitale wereld wordt steeds gevaarlijker. Maar onderwijsinstellingen hebben meestal geen budget voor bekroonde beveiligingsoplossingen om studenten en medewerkers op school écht goed tegen online gevaren te beschermen. Tot nu! G DATA, draagt het onderwijs een warm hart toe en biedt scholen, samen met partner Educorner, een speciale EDU-licentie aan. Per locatie volstaat één enkele licentie!

G-DATA-EndprotectionG DATA ENDPOINT PROTECTION

G DATA staat bekend om de kwaliteit van zijn beveiligingsoplossingen. In talloze vergelijkende test, waaronder de tests van de consumentenverenigingen Consumentenbond (NL) en Test-Aankoop (BE) kwam G DATA als beste beveiliger uit de bus, die de meeste virussen en andere malware tegen houdt. Met de geïntegreerde Policy Manager kan bijvoorbeeld het gebruik van USB-sticks en het surfverkeer aan banden worden gelegd, voor een nóg veiliger netwerk.

G DATA PATCH MANAGEMENT

In software zitten beveiligingslekken: dat is helaas een feit van het leven. Malwareschrijvers springen altijd zeer snel in op nieuw ontdekte ‘gaten’ en misbruiken deze vaak al binnen enkele dagen om systemen te infecteren. Het is daarom belangrijk om beveiligingspatches zo snel mogelijk te implementeren. G DATA PATCH MANAGEMENT helpt om een overzicht te krijgen welke software binnen het netwerk wordt gebruikt door de clients en welke patches dus moeten worden uitgerold. De patches die G DATA aanbiedt, zijn uitvoerig getest, dus corrupte patches behoren tot het verleden!

Klik hier om te lezen hoe andere scholen een oplossing gevonden hebben in G DATA.

Profiteer nu van de ongeëvenaard sterke aanbieding: één school, één locatie = één prijs

G DATA EDU-licenties

G DATA ENDPOINT PROTECTION voor gebruik op een ongelimiteerd aantal pc’s op één locatie. Inclusief 12 maanden premium support €495*

G DATA PATCH MANAGEMENT als aanvullende module

€395**

Neem contact op met Educorner voor meer informatie
Contacteer

Volg ons via Social Media

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien