09/277 90 12 info@educorner.be

Bekabeling

 

Bekabeling: hét fundament

Om de basis van uw netwerkinfrastructuur meteen goed te hebben, zijn de juiste kabels van vitaal belang. Een kwaliteitsvolle netwerkbekabeling is met andere woorden essentieel voor de betrouwbaarheid en de continuïteit van uw netwerk. TONCON bekijkt samen met u de huidige situatie, maar ook uw toekomstplannen. Bedrijven groeien, en daar houden we vanzelfsprekend rekening mee bij het ontwerpen van uw netwerk.

De beste kabel op de juiste plek
TONCON heeft de kennis en het vakmanschap in huis om voor uw netwerk de meest aangewezen bekabeling te voorzien. Coax, glasvezel of koper? Alles hangt af van het netwerk dat u voor ogen heeft.

  • Koper: bekabeling tot maximaal 100 meter met cat5e, cat6, cat7
  • Glasvezel: ideaal voor afstanden > 90 meter
  • Coax: ideaal voor een draadloze antenne buiten, of internet via satelliet

DSL-technologie
Ook DSL-technologie kan vaak een oplossing bieden wanneer extra bekabeling moeilijk is. In een hotel waar bvb. enkel klassieke telefonie in de kamers aanwezig is kan op vrij eenvoudige wijze een xDSL modem worden geplaatst om zowel bedraad als draadloos internet te voorzien. En dit zonder te hoeven kloppen en boren. Wenst u hierover meer informatie, aarzel niet ons te contacteren.

Bekabeling als stevige basis
Wij geven deskundig advies, en staan in voor alles wat bij bekabeling komt kijken. Ook voor de afwerking van de kabelgoten en het plaatsen van datakasten kan u op ons rekenen. Op dit fundament kunnen wij vervolgens uw verdere netwerkinfrastructuur bouwen. Want behalve de passieve componenten (de bekabeling), implementeert TONCON ook de actieve: routers, switches, firewalls, access points enz…
TONCON is specialist in totaaloplossingen voor netwerkinfrastructuur. Zo zijn we zeker dat u de best mogelijke bekabeling krijgt voor uw project, en kunnen wij u een snel en stabiel netwerk garanderen.

TONCON certificeert uw netwerk
flukeFluke DTXHet testen van netwerken en de daaruit voortkomende certificering is de afgelopen jaren alleen maar belangrijker geworden. Testrapporten zijn noodzakelijk op het moment dat netwerken moeten voldoen aan bepaalde normen zoals Cat.5, Cat. 6 of Klasse D en E. De ISO IEC11801:2002, EN 50173-1 (2002) en ANSI/TIA/EIA-568B beschrijven de grenswaarden van de verschillende transmissie parameters voor iedere klasse samen met informatie over hoe metingen dienen te worden uitgevoerd. TONCON maakt dan ook gebruik van een Fluke DTX-1800 en levert afhankelijk van de fabrikant van het netwerkmateriaal toepassingsgaranties af tot 25 jaar.

Volg ons via Social Media

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien